Forside Produkter Connected Home

Harman Kardon klar med smart højttaler med Google Assistant

-
HK Citation 500 Hero black

Harman Kardon er klar med en smart højttaler med indbygget Google Assistant og Chromecast. Den lille ny hedder Citation 500.

Harman Kadon Citation 500 er en Google Assitant klar højttaler, der netop er blevet tildelt EISA prisen for “Smart Loudspeaker 2018-2019”.

Harman Kardon har valgt at lade sig inspirere af nordisk design, og har i samarbejde med Kvadrant lavet et tekstilydre, der giver højttaleren et poleret og minimalistisk udtryk.

Annonce:

Citation 500 leverer ifølge Harman Kardon en dynamisk lydoplevelse. Med funktioner som Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast og Google Assistant, er Citation 500 trådløst forbundet til omverdenen.

”Vores enestående arv inden for lyd kombineret med Kvadrats eksklusive tekstiler har givet os muligheden for at kunne udvikle denne unikke “Smart Home” højttaler. Nutidens forbrugere efterspørger fortrinlig lyd i et udsøgt design – og med Citation 500, er det lige præcis det, de får”, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio hos HARMAN.

Prisen bliver 4.999 DKK.

Harman Kardon Citation 500 bliver fremvist på IFA 2018 som recordere.dk dækker med flere folk i Berlin.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Forrige artikelVild pris: iPhone X i ægte guld
Næste artikelAlexas partnerskab med Cortana går i luften
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.