Forside Nyheder

HPs nye gamer-hovedtelefoner køler ørerne

-

Vi kender alle fornemmelsen af varme ører.

Det kan enten ske, fordi vi har dummet os og vi får røde ører, men som regel er det på grund af for lang tids brug af hovedtelefoner.

Musikere, der arbejder i studiet kender fornemmelsen. Musikfans, der lytter i længere tid ad gangen kender fornemmelsen. Men fornemmelsen er især bekendt blandt gamere. En af de ting, der kan gøre lange gaming-sessions lidt mindre behagelige er netop over-the-ear-hovedtelefoners pres mod skallen og at ørerne er lukket inde.

Men det vil HP gøre noget ved nu.

Firmaet vil forsøge at indtage en unik position på spil-tilbehørsmarkedet ved at lancere et par hovedtelefoner, der køler ørerne.

Hovedtelefonsættet, der naturligvis har indbygget boom og mikrofon, hedder Omen Mindframe og er blevet vist frem på Gamescom-messen, der finder sted i Köln i disse dage.

Hovedtelefonerne bruger termoelektriske magneter inde i kopperne til at gøre dem køligere. Firmaet ville ikke bruge blæsere på grund af støjen, og faktisk har hovedtelefonerne også aktiv støjreduktion indbygget. De er ikke trådløse, men bruger USB, der samtidig leverer strømmen til kølemekanismen.

HP Omen Mindframe skulle komme i butikkerne i oktober til en pris på omkring 200 Euro, eller cirka 1500 kroner.

Annonce