Forside Produkter Mobil

Huawei har overhalet Apple i salg af smartphones

-

Huawei fortsætter sit vækstridt i andet kvartal og overhaler Apple. Med sin rekordhøje globale markedsandel på 15,8% er Huawei nu verdens andenstørste smartphoneproducent.

Huawei har solgt 54,2  millioner smartphones i årets andet kvartal og overhaler dermed Apple. Huawei ligger nu nummer to på listen over verdens største smartphoneproducenter. På trods af, at markedet for smartphones er nedadgående, har Huawei alligevel formået at erobre en rekordhøj andel af smartphonemarkedet på 15,8% – en stigning på hele 43,6% sammenlignet med samme periode sidste år. Det viser en ny rapport fra IDC.

Annonce:

“Vi er stolte af vores præstation – især taget i betragtning af, at vi opererer på et ekstremt konkurrencepræget marked, der er nedadgående. Vores resultater vidner om, at forbrugerne i høj grad ser os som et brand, der leverer kvalitetsprodukter, som passer til deres behov,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

 

De tre Leica objektiver på Huawei P20 Pro (foto: recordere.dk)

Huawei rundede milepæl på rekordtid

Den nye placering på verdensplan er ikke det eneste, smartphoneproducenten kan glæde sig over. I år rundede Huawei en milepæl i antal solgte enheder på rekordtid. Allerede den 18. juli havde Huawei solgt 100.000.000 enheder på globalt plan i 2018. Det er første gang, at Huawei har solgt så mange enheder på så kort tid. Til sammenligning opnåede Huawei det samme antal solgte enheder den 22. december i 2015, den 14. oktober i 2016 og den 12. september i 2017.

 

Kommer Apple tilbage efter nye modeller er lanceret ?

Apple lancerer snart nye iPhone modeller, og det er muligt at Apple kan vende tilbage til 2. pladsen når de lancerer de nye modeller i september.

Annonce:
Forrige artikelMesh WiFi-routere med powerline-understøttelse fra TP-Link
Næste artikelBliv vækket af Spotify musik på Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.