Forside Nyheder

iPad batteri eksploderet i Amsterdam

-
Apple Store Amsterdam (foto: Google Maps)

Apples butik i Amsterdam måtte lukke ned for en kort periode, da et batteri i en iPad eksploderede og udsendte giftig røg.

Apples butik i Amsterdam blev i sidste uge ramt af et uheld med et defekt batteri, der eksploderede og sendte giftig røg ud i butikken. De ansatte evakuerede straks butikken for kunder, og sikrede iPad og batteri i en specialcontainer med sand.

Der opstod ikke brand, men tre ansatte måtte behandles for vejrtrækningsproblemer efter at have indåndet den giftige røg.

Efter en grundig ventilering af butikken, kunne Apple igen åbne butikken. Det er tredie gang i år at en Apple butik i Europa har været ramt af eksplosioner i forbindelse med udskiftning af batterier. I en af de tidligere sager fik en Apple ansat mindre forbrændinger.

 

 

 

Annonce