Forside IFA IFA 2018

LG har fokus på gaming-monitorer på IFA 2018

-

På IFA 2018 har LG fokus på deres nye store gaming-monitorer, der kommer i handlen til efteråret.

UltraGear er navnet på LGs nye spilskærme der lanceres på IFA-udstillingen.

Annonce:

Flagskibet i UltraGear-serien, model 34GK950G, har en LCD-skærm med IPS-displayteknologi på størrelsen 34″ i 21:9 bredformat. Skærmen dækker 98% af farverummet DCI-P3.

Med integreret NVIDIA G-Sync grafikbehandlingsteknologi tilbyder UltraGear 34GK950G jævn bevægelse uden tearing eller stuttering, og der understøttes 120 Hz billedfrekvens.

“LGs skærme har sat mange standarder i branchen i mange år, og LG UltraGear er ingen undtagelse”, fortæller Chang Ik-hwan, leder af LG’s IT Business Division, og fortsætter:

“Vi demonstrer vores tillid og spænding over dette nye brand ved at annoncere vores UltraGear-skærme til Europas største industrievent.”

Priser og levering

Priser og tilgængelighed er endnu ikke offentliggjort.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
KILDEPressemeddelse, LG Nordic
Forrige artikelDisneys streamingtjeneste har fået et navn
Næste artikelSamsung SSD X5: Det nye lyn for eksterne drev
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.