Forside Nyheder

Maniac: Ny sci-fi thriller på Netflix

-

En sci-fi thriller der skildrer historien om to fremmede, der bliver fanget i et hjernevridende medicinsk forsøg, der går skævt.

I en verden næsten som vores, i en tid næsten som vores, fortælles i Maniac historien om Annie Landsberg (Emma Stone) og Owen Milgrim (Jonah Hill).

Annonce:

Det er to fremmede der bliver involveret i de scene stadier af et medicinsk studie, som de hver især har deres grunde til at deltage i.

Annie er utilfreds, livet føles formålsløst og hun er meget optaget af de forliste forhold til hendes mor og hendes søster, og Owen, den femte søn af rige NewYork-industrialister, har kæmpet hele hans liv med en omdiskuteret skizofreni-diagnose.

Ingen af deres liv er gået helt, som de skulle, og med løftet om en ny og radikal medicinsk behandling lokkes de og 10 andre fremmede til faciliteterne hos ‘Neberdine Pharmaceutical and Biotech’ til et tre-dages forsøg, som uden bivirkninger og komplikationer vil løse alle deres problemer, er de forsikret om.

Ophavsmanden til en sekvens af piller, Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), hævder nemlig, at hans piller kan reparere alt i hjernen, hvad end der er tale om hjertesorg eller sindssygdom.

Maniac har premiere på Netflix d. 21. september. Tjek trailer herunder.

 

 

Annonce:
KILDENetflix
Forrige artikelTDC har tjekket mobiltrafik: Her gik ferien hen i år
Næste artikelAndroid 9 Pie klar til de første enheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.