Forside Nyheder

Medie: Ny MacBook Air og professionelle Mac Mini’er på vej

-

Rygtet om MacBook Airs død er tilsyneladende stærkt overdrevet, som man siger.

Ifølge Bloomberg vil Apple senere i år komme med en redesignet laptop i den lidt billigere ende, der stort set ser ud som en MacBook Air, men blot med tyndere kanter omkring skærmen, der dog stadig vil være på omkring 13 tommer.

Annonce:

Det vil samtidigt betyde at MacBook Air vil få en Retina-skærm, hvilket den lige nu mangler som den eneste Mac-computer i sortimentet. Og så vil den indvendige hardware naturligvis også få en opgradering. Det er dog ikke sikkert, Air-navnet bliver hængende. Det er muligt, Apple vælger at putte den nye maskine ind under MacBook-navnet.

Den nye laptop forventes at blive lanceret i oktober, kort efter ankomsten af de ny iPhones.

Samtidigt vil Apple lancere nye Mac Mini’er, men disse skulle angiveligt nu være fokuseret på professionel brug og ikke være rettet mod brug i hjemmet. Ifølge Bloomberg vil de nye Mac Mini’er således være dyrere end normalt og kunne konfigureres med kraftigere processorer, mere RAM og mere lagerplads.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.