Forside Nyheder

Medie: Ny MacBook Air og professionelle Mac Mini’er på vej

-

Rygtet om MacBook Airs død er tilsyneladende stærkt overdrevet, som man siger.

Ifølge Bloomberg vil Apple senere i år komme med en redesignet laptop i den lidt billigere ende, der stort set ser ud som en MacBook Air, men blot med tyndere kanter omkring skærmen, der dog stadig vil være på omkring 13 tommer.

Det vil samtidigt betyde at MacBook Air vil få en Retina-skærm, hvilket den lige nu mangler som den eneste Mac-computer i sortimentet. Og så vil den indvendige hardware naturligvis også få en opgradering. Det er dog ikke sikkert, Air-navnet bliver hængende. Det er muligt, Apple vælger at putte den nye maskine ind under MacBook-navnet.

Den nye laptop forventes at blive lanceret i oktober, kort efter ankomsten af de ny iPhones.

Samtidigt vil Apple lancere nye Mac Mini’er, men disse skulle angiveligt nu være fokuseret på professionel brug og ikke være rettet mod brug i hjemmet. Ifølge Bloomberg vil de nye Mac Mini’er således være dyrere end normalt og kunne konfigureres med kraftigere processorer, mere RAM og mere lagerplads.

Annonce