Forside Nyheder

Michael Laudrup dribler ind på TV3 Sport

-

Michael Laudrup bliver en del af holdet på TV3 Sport

Michael Laudrup er klar til at tørne ud for TV3 Sport i den kommende sæson, hvor han sammen med gamle holdkammerater og venner vil analysere og kommentere fodbold fra Champions League og Premier League.

Annonce:

Michael Laudrup tilslutter sig dermed Preben Elkjær, Martin Jørgensen, Jesper Grønkjær, Jan Mølby, Per Frimann og de øvrige fodboldkoryfæer, når TV3 Sport i den kommende sæson blænder op for det bedste udbud af international topfodbold i Danmark.

“Jeg glæder mig til igen at blive en del af TV3 Sports dækning af især Champions League, verdens bedste klubturnering, men også af Premier League”, fortæller Michael Laudrup, og fortsætter:

“Jeg kender mange af de personer, der deltager i dækningen og ved derfor, at der er garanti for seriøsitet og kvalitet, hvilket er vigtigt for mig. Jeg håber derfor, at kunne bidrage til at seerne får en masse gode fodboldoplevelser”.

Første runde på den nye bane bliver når Champions League gruppespil sparkes igang d. 18. og 19. september.

 

Annonce:
Forrige artikelMedie: Amazon vil også eje biografer nu
Næste artikelJyske Bank slipper Apple Pay fri
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.