Forside Indhold og distribution Musik

Milliardinvestering skal vækste Deezer musikstreaming i Europa

-
Foto: recordere.dk

Streamingtjenesten Deezer henter ny kapital i jagten på Spotify og Apple Music

Musiktjenesten Deezer er fransk, men ledes af den tyske erhvervsmand Hans-Holger Albrecht, der har en karriere bag sig i medieverdenen med bl.a. RTL og MTG.

Nu har Deezer hentet kapital hos Storbritaniens rigeste, Len Blavatnik der bl.a. ejer den kontrollerende del af pladeselskabet Warner Music, et af verdens top-3 musikudgivere (Sony Music og Universal Music er de andre to). Det skriver DI Digital.

Annonce:

Kapitalindsprøjtningen er på 160 mio. Euro, svarende til 1,19 mia. kroner, og den skal bruges til at ruste Deezer endnu bedre i konkurrencen med Spotify og Apple Music.

Spotify annoncerede forleden at de nu havde nået 82 mio. betalende kunder, og her er Deezer med sine 6 mio. betalende kunder endnu kun en lille spiller.

“Vi er den naturlige udfordrer af Spotify, Apple og Amazon. Det er tydeligt at vi i den mindste er blandt de fire i øjeblikket, men det vil ikke være et marked, hvor en vinder tager alt”, fortæller CEO i Deezer, Hans-Holger Albrecht, til DI Digital.

Han lader forstå at investeringerne skal sikre fortsat vækst i Deezers kernemarked, som er Europa.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.