Forside Indhold og distribution Film

’Minecraft’-film forsinket

-

Det var meningen, der skulle komme en Minecraft-film i  maj 2019. Men det bliver ikke længere tilfældet.

Hvad hulen kan sådan en film mon handle om, tænker du måske? Det var muligvis også denne tanke, der nu har fået instruktøren og medforfatteren til den kommende film, Rob McElhenney, til at forlade projektet. The Wrap skriver, at McElhenney har bekræftet overfor dem, at han ikke længere arbejder på filmen.

Det er relativt sent i processen, at det sker, hvilket helt sikker kommer til at betyde forsinkelser. McElhenney, som nogle måske kender fra tv-serien ’It’s Always Sunny in Philadelphia’, synes endda at antyde, at projektet er helt dødt. ”It’s not happening”, siger han til The Wrap, selv om dette også bare kan betyde, at filmen i hvert fald ikke bliver færdig til 2019.

Annonce:

Det taler for det sidste, at The Wrap skriver, at Warner Bros. Har bedt brødrene Aaron og Adam Nee overtage manuskriptskrivningen. De har ellers travlt med at instruere en kommende reboot af ’Masters of the Universe’, der har premiere i december 2019. Den første udgave af manuskriptet til Minecraft-filmen blev skrevet af McElhenney sammen med Jason Fuchs, der også var med til at krive ’Wonder Woman’.

Annonce: