Forside Produkter Medieafspillere

Ny Chromecast får Bluetooth og bedre WiFi

-

Google er på vej med en ny Chromecast, viser en ansøgning om godkendelse.

Næste generation Chromecast er formentlig på trapperne nu. Det viser en ansøgning om godkendelse hos de amerikanske myndigheder FCC, som alle med trådløst grej til det amerikanske marked skal godkendes hos.

Annonce:

Ansøgningen, der blev spottet af det amerikanske magasin Variety, viser en ny Chromecast-enhed med Bluetooth og forbedret WiFi.

Dokumenterne afslører at antennestyrken på 5 GHz WiFi forbedres fra 2,1 dB til 4 dB, hvilket formentlig betyder en mere stabil stream.

Derudover nævnes Bluetooth. Dog benytter eksistrende Chromecast alle Bluetooth til setup af enheden, men ud fra ansøgningen her spekuleres der i om Google denne gang også åbner for streaming musik via Bluetooth. Så Chromecast’en kommer til at fungere som en Bluetooth ‘højttaler’ der kan streames musik til.

Designet er rundt, med et HDMI-kabel stikkende ud, som det kendes fra de nuværende modeller på markedet.

Ifølge FCC-dokumenterne så er dele af ansøgningen stemplet ‘confidential’ med udløb d. 28. oktober 2018. Google plejer at holde et årligt lanceringsevent i oktober, så det er nok der vi får den ny Chromecast at se første gang.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.