Forside Nyheder

Ny tech-serie på vej fra manden bag ’Ex Machina’ og ’Annihilation’

-

Alex Garland kommer nu med en tv-serie, der foregår i tech-miljøet.

Garland blev oprindeligt kendt på 90’er-filmen ’The Beach’, som der ikke er ret meget sci-fi over, men siden har han stort set holdt sig til sci-fi- og fremtidsfilm. Han har skrevet film som ’28 Days Later’, ’Sunshine’ og ’Dredd’ og har for nylig høstet stor ros som instruktør af film som ’Ex Machina’ og ’Annihilation’.

Annonce:

Men, som Garland selv har udtrykt det overfor The Verge, så passer hans lettere komplekse film måske ikke så godt til et format på to timer, der er dybt afhængig af en stor premieredag. Derfor prøver han nu kræfter med tv i stedet.

Det bliver til serien ’Devs’, der handler om en softwareudvikler i et cutting-edge tech-firma, hvis kæreste bliver myrdet. Hun mistænker, at det er kræfter i tech-firmaet, der står bag, og hun begynder selv at efterforske, om det er tilfældet.

Serien har Sonoya Mizuno (til venstre i billedet ovenfor) i hovedrollen, der spillede den anden robot med kunstig intelligens i ’Ex Machina’.

Med i serien, i hvad der ser ud til at være en seriøs rolle denne gang, er også Nick Offerman fra ’Parks and Recreation’, der spiller topchefen for det hemmelighedsfulde tech-firma.

Serien bliver lavet for Fox-kanalen FX og har premiere i 2019. På det tidspunkt vil Disneys overtagelse af Fox og dermed også FX formentlig være på plads, så hvis ikke andetsteds, vil danske seere formentlig kunne se den på Disneys streamingtjeneste, når den åbner senere i 2019.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.