Forside Indhold og distribution Film

Produktionen af ’Guardians of the Galaxy Vol. 3’ er lukket ned

-

Den tredje film i ’Guardians of the Galaxy’-serien kan risikere ikke at blive til noget.

The Hollywood Reporter skriver, at adskillige af de folk, der er blevet hyret til at stå for pre-produktionsfasen er blevet stillet fri til at lede efter andet arbejde, indtil det er afgjort, hvad der skal ske med filmen.

Annonce:

Reelt set betyder det, at produktionen af filmen er sat på pause indtil videre.

Det er endnu en konsekvens af, at Disney har fyret James Gunn, der har instrueret de to andre ’Guardians…’-film og også skulle have instrueret den tredje. Han er dog fortsat på som manuskriptforfatter.

Fyringen skete, efter en af USAs mest kendte højrefløjsaktivister, Mike Cernovich, offentliggjorde nogle gamle tweets, hvor James Gunn lavede grin med pædofili på en temmelig upassende måde. Han har siden undskyldt og forklaret, at hans humor dengang ikke var særlig moden.

Fordi det blandt filmens skuespillere ses som et højrefløjs-angreb på Disney, der også fyrede Roseanne Barr for racistiske tweets, forsvarer de James Gunn. Alle hovedrolle-indehaverne i filmene skrev et åbent brev, hvori de udtrykte ønske om at få ham genansat som instruktør.

Især Dave Bautista har udtrykt sin vrede og har kaldt det ”kvalmende”, hvis han skal tilbage og arbejde på filmen uden Gunn.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.