Forside Nyheder

REDs holografiske smartphone er nu sat til lancering i november

-

Når et af Hollywoods førende kamerafirmaer laver en smartphone, er det værd at holde øje med.

Ikke bare fordi kameraerne på REDs Hydrogen-telefon forventes at blive noget ganske særligt. Men også fordi RED ved noget om, hvordan de billeder, deres kameraer fanger, bliver reproduceret.

Annonce:

Viden om det sidstnævnte har givet RED mulighed for at lave en telefon med nogle ret specielle skærmoplevelser. Hvis man kigger lige på skærmen, og indholdet er lavet til det, skulle Hydrogen kunne give indtryk af en nærmest holografisk fremvisning af materialet.

Det er altså en slags tredimensionel effekt uden 3D-briller og uden at skulle knibe øjnene sammen, så man får hovedpine. Det er i hvert fald den helt unikke effekt, de som har prøvet telefonen (Som Engadgets Chris Velazco) beskriver.

Sådan en smartphone skal være helt på plads, før offentligheden får fingre i den, så fabriksfejl ikke skuffer de første kunder. Af samme grund har RED nu udskudt lanceringen til november. Hydrogen var ellers sat til at blive sendt på gaden her i august.

Helt præcist kommer telefonen i amerikanske butikker 2. november. For de, der er lykkedes med at forudbestille den, begynder leverancerne 9. oktober.

Den ”holografiske” teknologi i Hydrogen kaldes 4V – ”four view”. Kameraerne i smartphonen kan også optage i 4V.

Men hvad smartphonen ellers byder på – og nyt om eventuel tilgængelighed i Danmark – finder vi først ud af i løbet af efteråret.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.