Forside Produkter Mobil

Samsung klar med nyt Smartwatch

-

Samsung Unpacked 2018 i New York overraskede med at præsentere mere end blot deres nye Samsung Galaxy Note 9. Også deres nye Smartwatch, der hedder Galaxy Watch.

Det har været kendt, at Samsung snart ville præsentere et nyt smartwatch, men det var forventet at de ville bruge IFA i Berlin til at præsentere dette. Men Samsung var klar på scenen i New York og brugte lejligheden til at præsentere det nye smartwatch.

Galaxy Watch kombinerer det bedste fra tidligere smartwatches med øget batteritid, 4G-opkobling, nye sundheds- og træningsfunktioner og et tidløst design i rustfrit stål i tre forskellige versioner. Det nye ur gør det muligt for brugerne at tilpasse det efter deres personlige stil.

Annonce:

Med de nye funktioner i Galaxy Watch kan man desuden overvåge stress symptomer og søvn. Galaxy Watch kommer i to nye versioner i tre forskellige farver: Silver i 46mm samt Midnight Black og Rose Gold i 42 mm, samt nye justerbare armbånd i forskellige farver, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse det ud fra sin egen unikke stil. Galaxy Watch er kompatibelt med både Android- og iOS-mobiler.

“Fra start af har vores mål med smartwatches været, at urene skal gøre din hverdag nemmere, give dig fuldt udbytte af dine omgivelser og holde dig opdateret, uanset om du har din telefon med dig eller ej. Galaxy Watch, der med støtte fra eSIM holder dig tilsluttet, er et vigtigt skridt i udviklingen mod dette. Med Galaxy Watch har vi taget det bedste fra vores tidligere smartwatches og forbedret de funktioner, som vores brugere efterspørger. Det gælder også designet, hvor vi ikke alene har udvidet paletten af farver og stilarter, men også størrelserne på urene,” siger siger Jimmy Voss, Sales Manager IM for Samsung Danmark

Skærmen er med AMOLED og Gorilla glas, og uret skulle være vandtæt nok til at have med i poolen.

 

Vær opkoblet – uanset hvor du er

Opgraderingen af batteritiden for Galaxy Watch betyder en batteritid på op til 80+ timer versionen på 46mm gør det muligt at anvende uret i længere tid end tidligere, og hjælper samtidig brugerne med at holde tempoet i travle perioder.

Med Galaxy Watch går du aldrig glip af en vigtig samtale eller en besked, da Galaxy Watch understøtter eSIM, hvilket betyder, at du kan lade telefonen blive hjemme. Sammen med den øgede batteritid gør den nye 4G-opkobling med eSIM det muligt at klare sig uden smartphone i højere grad end tidligere. Ring eller besvar en samtale under løbeturen eller send en besked fra swimmingpoolen direkte fra dit håndled.

 

Lev et mere balanceret liv

Galaxy Watch er udviklet med brugerens velbefindende i tankerne og giver dig et større overblik over din sundhed med overvågning af stresshåndtering, der automatisk registrerer høje niveauer af stress og derefter giver dig tips til vejrtrækningen for derigennem at hjælpe brugeren med at blive mere afslappet og fokuseret. En ny avanceret søvnregistrering gør det lettere at overvåge samtlige niveauer af søvn, herunder REM-søvncyklusser, for at hjælpe med at justere ens søvnvaner for endnu bedre søvn. En smart og nem støtte til en sundere livsstil uden, at du behøver at have telefonen omkring dig.

 

Et stilfuldt og tidløst design

Brugeren kan vælge den størrelse og farve, som passer til den enkelte, én version i Silver på 46mm og to versioner i 42mm i enten Midnight Black eller Rose Gold. Da hver person har sin individuelle stil, kan man supplere sit Galaxy Watch med flere valgmuligheder i form af forskellige urskiver og armbånd i silikone, læder og tekstil. Med remme i standardmålene, 22 mm og 20 mm, kan brugeren frit købe remme efter stil og smag i almindelige urforretninger.

Galaxy Watch fortsætter som sine forgængere med et klassisk, rundt urdesign og en roterendeurkant, samt Always On Display, som gør, at uret viser en urskive, selv i slukket tilsand. Det er en analog effekt, der giver følelsen af at have et traditionelt ur på armen.

Nyt for Galaxy Watch er en skyggeafbryder, der giver opkaldet en analog dybdeeffekt for at give brugerne mulighed for en mere traditionel følelse af at bære et ur. Derudover har Galaxy Watch en militærcertificeret holbarhedsfaktor gennem Corning® Gorilla® Glass DX + og branchens førende vandtæthedsscertificereing i 5 ATM[8], der gør det muligt at bruge uret uanset, hvilket miljø det drejer sig om.

 

Pris og levering

De danske priser er endnu ikke kendt, men ifølge en international pressemeddelse, vil man kunne bestille Galaxy Watch fra den 14. september, og få leveret den 28. september. De amerikanske priser er 330 USD for 42mm versionen og 350 USD for 46mm versionen.

Samsung Galaxy Watch

 

Galaxy Watch Specifications

Model Galaxy Watch 46mm Silver Galaxy Watch 42mm Midnight Black
Galaxy Watch 42mm Rose Gold
Display 1.3″ (33mm), Circular Super AMOLED (360 x 360)
Full Color Always On Display
Corning® Gorilla® DX+
1.2″ (30mm), Circular Super AMOLED (360 x 360)
Full Color Always On Display
Corning® Gorilla® DX+
Size 46 x 49 x 13
63g (without strap)
41.9 x 45.7 x 12.7
49g (without strap)
Strap 22mm (Interchangeable)                      Option Color: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey 20mm (Interchangeable)                    Option Color: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Battery 472mAh 270mAh
AP Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
OS Tizen Based Wearable OS 4.0
Memory LTE: 1.5GB RAM + 4GB Internal Memory
Bluetooth®: 768MB RAM + 4GB Internal Memory
Connectivity 3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensor Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient Light
Charge WPC based wireless charging
Durability 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibility Samsung: Android 5.0 or later
Other: Android 5.0 or later
iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above? Activation feature for Mobile Network of Galaxy watch with Non-Samsung smartphones may not be available in some countries

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.