Forside IFA IFA 2018

Samsung pressekonference IFA 2018

-

På IFA 2018 i Berlin var Samsung klar med 8K TV, flere smarte vaskemaskiner og hårde hvidvarer, men Wow’et manglede.

Samsung pressekonferencen var meget af det samme fra CES i Januar, men som vi tidligere har skrevet er Samsung klar med et 8K QLED TV, som kommer på markedet i efteråret.

Udover intelligente vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer, var der ikke så meget nyt at skrive hjem om. Det mest spændende er allerede præsenteret, og resten vil vi vise meget mere af på vores standbesøg hos Samsung senere i dag.

Annonce:

Samsung er forpligtet at gøre folks liv bedre fortalte Kim, der er CEO for Samsung Electronics. Samsung er den eneste fabrikant i verden har har den komplette palette af IoT og AI produkter fra TV til elektroniske assistenter fortæller Samsung. Sidste år investerede samsing 14 mia. USD i AI forskning.

Samsung vil åbne et 5G netværk i USA sammen med et ikke navngivet teleselskab inden for det næste år for at styrke deres IoT satsning yderligere

Hjertet for IoT for Samsung er Bixby

Samsung vurderer at 600 mio. mennesker bruger Voice assistenter om ugen, og det er vigtigt for Samsung at få en bid af kagen af dette enorme marked.

Samsung vil gerne understøtte både IoT o AI med Bixby, og gøre hjem med Samsung teknologi endnu smartere. Men også e-handel er vigtigt for Bixby strategien.

Samsung mener de er i en unik position til at binde AI, IoT og det smarte hjem via deres hardware og software allerede i 2020.

 

8K er vigtigt for Samsung, og for at komme tilbage i front

Samsung brugte meget tid på at fortælle mere om deres 8K Q900R serie, og hvorfor de ser 8K som det næste naturlige skridt i billedkvalitet. Dette til trods for at der stadig er mangel på 4K indhold for de fleste. Det er også derfor at Samsung er klar med AI Upscaling.

Samsungs “8K AI Upscaling” er en proprietær teknologi, som anvender kunstig intelligens til at forbedre både billede og lydkvalitet til premium 8K kvalitet- uanset originalkildens kvalitet eller format.

Hvis en bruger ser indhold via en streamingtjeneste, set-top box, HDMI, USB eller endda mobil-spejling, kan Quantum Processor 8K genkende og opskalere indhold og vise det i 8K kvalitet, fortæller Samsung.

Samsung er blevet presset på salg af TV af LG, der har haft stor succes med deres high-end TV og OLED paneler. Derfor er det vigtigt for Samsung at blive front-løber på 8K, og derfor er de også klar med 8K modeller i dette år.

Samsung forventer at 5.1 mio TV der bliver solgt i 2022 vil være 75 tommer eller større, så opløsningen bliver vigtig.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Forrige artikelSamsung præsenterer QLED 8K TV med AI opskalering
Næste artikelSamsung viste 49 tommer “The Frame” TV på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.