Forside IFA IFA 2018

Samsung viser 8K QLED på IFA

-
Samsung 8K QLED på IFA. Foto: @leogringoD på Twitter

Her mens vi endnu er i udviklingsfasen med 4K UHD der tager Samsung hul på næste generations 8K UHD.

Lad det være sagt med det samme. Vi har set 8K TV prototyper i flere år nu, og Samsung selv viste også en demo-model frem i forbindelse med CES-udstillingen tilbage i januar.

Men nu ser det ud til at Samsung er ved at være klar med et kommercielt produkt indenfor QLED-serien af TV.

Annonce:

Billedet ovenfor er taget af Twitter-bruger @leogringoD tidligere på måneden, og er angiveligt en stor udendørs reklame han mødte i Berlin. Der hvor årets IFA-udstilling skydes igang i næste uge.

“QLED 8K – Prepare to be amazed at IFA”

Forbered dig på at blive overrasket på IFA, lokker Samsung og slutter budskabet med sloganet “See nothing else” – Se ikke andet.

Herhjemme er der endnu ikke adgang til noget indhold i 8K, hverken på fysiske medier, streaming eller broadcast. Men i Japan gør de klar til at sende dele af OL fra Tokyo i 2020 i 8K UHD, og derfor er de forskellige producenter ved at klargøre de TV-produkter der skal bruges til vise det.

IFA-udstillingen åbner fredag d. 31/8, med forskellige produktlanceringer i dagene op til åbningen af selve udstillingen.

 

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Forrige artikelSpionvideo bekræfter trådløs opladning i Googles Pixel 3 XL
Næste artikelMonitor Audio og Roksan vælger BluOS hi-res multirum
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.