Forside Indhold og distribution Film

Savner du en film på streamingtjenesterne? Sæt den på ny liste

-

En manuskriptforfatter i Hollywood er træt af ikke at kunne finde sine yndlingsfilm på streamingtjenesterne.

Så det har han nu besluttet sig for at gøre noget ved.

Annonce:

John August har været med til at skrive film som ’Charlie’s Angels’ og ’Big Fish’ og er p.t. igang med den kommende live-action-version af Disney’s ’Aladdin’. I frustration over, at han ikke kan finde en af sin yndlingsfilm fra 80’erne – Ron Howard’s ’Cocoon’ – på nogle af streamingtjenesterne, har han startet en liste over filmhits, der glimrer ved deres fravær på tjenesterne.

Idéen er at lægge pres på både tjenesterne og filmselskaberne, så filmene kan blive tilgængelige.

Det er naturligvis lidt mere komplekst end som så, eftersom f.eks. Netflix’ licensaftaler med filmselskaberne er midlertidige, og film derfor kun findes der i en periode.

John Augusts liste er foreløbigt forbeholdt engelsksprogede film, der er lavet mellem 1980 og 2016 og som var i top 100 det år, de kom ud. Listen er også forbeholdt film, der ikke er at finde på amerikanske streamingtjenester, men der er ret gode chancer for at en ”glemt” film, der ryger op på tjenesterne i USA, også kommer på i Europa.

Så hvis du mener, der mangler en film blandt de mere end 300 film, der allerede er sat på listen, så er det måske værd at overveje et bidrag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.