Forside Produkter Gadgets

Sony klar med 3. generation af WH-1000X hovedtelefoner

-
Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3-hovedtelefonerne er den nyeste tilføjelse til den anerkendte 1000X-familie. De nye hovedtelefoner inkluderer alle de samme populære funktioner som forgængeren – 1000XM2 – men kommer med flere forbedringer, inklusiv opgraderet støjelimineringsteknologi.

1000XM3-hovedtelefonerne kommer med den nyudviklede HD Noise Canceling Processor – QN1 – som har cirka fire gange større ydeevne end den tidligere processor. Det betyder, at det nu ikke længere kun er muligt at eliminere transportstøj, men også hverdagslyde såsom gadelarm og stemmer. 1000XM3 kommer ligeledes med Dual Noise sensor-teknologi, som fanger omgivende støj ved hjælp af to mikrofoner og derefter overfører lyddataene til processoren for at fjerne støjen.

Hovedtelefonerne er desuden ideele til flyveturen. Takket være den indbyggede Atmospheric Optimising-funktion, tilpasser støjelimineringen sig specifikt til den højde, du befinder dig i, ved hjælp af sensorer, der måler lufttrykket omkring dig og sikrer, at støjelimineringen optimeres derefter.

Annonce:

1000XM3 leverer udsøgt lyd i høj opløsning takket være en 40mm-driverenhed belagt med krystalpolymer, der kan håndtere tunge beats og genskabe samtlige frekvenser op til 40kHz, så du kan lytte til din musik, nøjagtigt som kunstneren har tænkt det.

Den nye HD Noise Cancelling Processor QN1 forbedrer ikke kun støjelimineringen men sikrer også fantastisk lydkvalitet med 32-bit lydsignalbehandling og muliggør kombinationen af DAC med forstærker-funktionen. Dette giver en usædvanlig høj lydkvalitet, de bedste signal-til-støj-forhold og lav forvrængning, når der afspilles musik fra bærbare enheder.

 

Adaptive Sound Control

Den indbyggede aktivitetsgenkendelsesfunktion – Adaptive Sound Control – registrerer om du sidder stille, går på gaden eller kører med bus eller tog og sørger for at skifte automatisk mellem de indstillinger, der er mest optimale for din aktivitet.

 

Pris og tilgængelighed

WH-1000XM3 vil blive tilgængelig i butikkerne til september til en vejledende udsalgspris på 2.800 kr.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.