Video: Her er Samsungs nye Galaxy Tab S4 tablet

-

Samsung har i dag introduceret deres nye tablet Galaxy Tab S4. Der som den første tablet tilbyde DEX funktionalitet, så du også kan bruge den som en Android PC.

Samsung kunne ikke vente på deres Unpacked event den 9. august med at lancere deres nye Tablet, så i dag kl. 17.00 frigav de en video på deres hjemmeside, præsenterer deres nye Galaxy Tab S4, der skal tage kampen op imod iPad Pro. Galaxy Tab S4 kommer også med S Pen, så du kan skrive på skærmen.

Kombinationen af det indbyggede DeX og et tastatur (sælges separat) gør Samsung Galaxy Tab S4 til et smart alternativ til computeren. Galaxy Tab S4 er første gang Samsung benytter DeX til tablets. Når den tilsluttes tastaturet (sælges separat), eller hvis man benytter sig af Quick Panel, kan Galaxy Tab S4 starte den indbyggede DeX, hvilket giver brugerne mulighed for at skifte fra den sædvanlige Android-grænseflade til en pc-oplevelse.

Annonce:

Hvis behovet for en større skærm opstår, kan brugerne oprette forbindelse til en ekstern skærm via DeX, med kompatibel HDMI til USB-C-adapter (medfølger ikke). Når den eksterne skærm er tilsluttet, kan Galaxy Tab S4 fungere som touchpad eller et tastatur med S pennen. Det nye er, at Galaxy Tab S4 i denne tilstand kan fortsætte med at fungere som en Android-tablet, hvilket giver brugeren to skærme at arbejde med.

Galaxy Tab S4 er desuden udrustet med sikkerhedssystemet Samsung Knox for at beskytte følsomme oplysninger. Virksomheder kan ligeledes tilpasse medarbejdernes grænseflader alt efter virksomhedens behov.

Med den medfølgende Samsung S Pen kan brugerne i endnu større grad arbejde og udtrykke sig kreativt. Tag noter direkte på den låste skærm gennem Screen-Off Memo, naviger mellem apps og oversæt og organiser tekster og noter gennem Samsung Notes. Med S Pennen kan brugere ligeledes sende mere personlige beskeder gennem Samsung Live Message.

Galaxy Tab S4 kommer med en 10.5” WQXGA Super AMOLED (2560×1600) (287 ppi) skærm, og Qualcomm MSM8998 processor, der giver den nye tablet rigeligt med hastighed til at køre f.eks. Office applikationer. Der er 4GB hukommelse og så kommer den med enten 64GB eller 256GB lagerplads, men kan udvides med op til 400GB microSD kort.

På trådløse forbindelser understøtter Galaxy Tab S4 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac og Bluetooth 5.0.

Samsung har lagt et 7300 mAh batteri i, og det skulle give op til 16 timers videoplayback.

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S4 lanceres i slutningen af august 2018. Tab S4 har en vejledende pris på 5.999 DKK for 4G-versionen og 5.499 DKK for WiFi-version

 

Specifikationer

Skærm10.5” WQXGA (2560x1600) sAMOLED
ProcessorQualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)
LTELTE Cat.16 CA
Memory4GB + 64GB / 256GB, microSD upp till 400GB
Kamera13MP AF + 8.0MP, Flash
PortUSB3.1 (Type C), POGO
SensorerAccelerometer, Compass, Gyroscope, RGB, Proximity Iris Scanner, Face Recognition, Hall Sensor
Trådløs opkoblingWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth? 5.0
GPSGPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
Mål og vægt249.3 x 164.3 x 7.1mm 482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)
Batteri7,300mAh, hurtigladning?2
OSAndroid 8.1
VideoRecording: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps Playback: UHD 4K (3840x2160) @ 60fps

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.