Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Video: Xbox demonstrerer HDMI 2.1 funktioner

-

Artiklen er rettet 8/8 kl. 10 med at mulighederne er tilgængelige.

Annonce:

Microsoft viste de seneste HDMI 2.1 features i Xbox One X frem på Computex-udstillingen.

Første afspillerprodukt på markedet, med funktioner hentet fra ny HDMI 2.1 bliver et produkt der allerede er her, nemlig konsollen Microsoft Xbox One X.

Tilbage i juni, på udstillingen Computex, der viste HDMI-organisationen og Microsoft de nye muligheder frem, hvor Xbox One X understøtter funktioner fra HDMI 2.1

De to funktioner som understøttes er Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM).

‘Variable Refresh Rate’ vil matche videomode mellem konsol og display og ‘Auto Low Latency’ tjekker om TV’et har en særlig game-mode med lav forsinkelse fra input til display.

Det er seneste firmware til Xbox One X som åbner for de nye muligheder, og på videoen herunder som videoblogger Charbax har lagt ud på YouTube, der fortæller en repræsentant fra HDMI om mulighederne mens en Xbox system ingeniør fra Microsoft giver en demo.

Der er endnu ingen TV på markedet med HDMI 2.1, men der omtales nyere Samsung TV der allerede understøtter VRR (de kalder det Freesync), 1440p/120hz videomode og ‘Game Motion Plus’. Dvs. henter nogle af funktionerne fra HDMI 2.1 og understøtter dem via HDMI 2.0.

Xbox One X vil også få understøttelse for 4K i 120Hz (2160p/120) og dynamisk HDR. Microsoft har allerede annonceret at der kommer Dolby Vision for Netflix, men ser ud til at udvide det dynamiske HDR til spil senere også.

 

Video

Video fra Computex af Charbax

 

Annonce:
VIACEPro
Forrige artikelLogitech Powered: Nye trådløse opladere til iPhone
Næste artikelSidste sæson af ’House of Cards’ får premiere 2. november
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.