Forside Nyheder

Der kommer ikke noget smartur fra Google lige nu

-

Google siger, at der ikke er noget Pixel-smartur på vej fra deres hånd lige nu.

Annonce:

Det står ellers i kraftig modsætning til, hvad en hel del kilder med kendskab til sagen har meldt ud ifølge adskillige tech-medier. Men ifølge Google selv er de ”fokuserede på deres partnere p.t.”

Det siger Miles Barr, der er teknisk chef for Wear OS-platformen hos Google, til Tom’s Guide. Han tilføjer, at ”Jeg tror ikke, vi er der helt endnu, når det gælder et enkelt ur-design, der passer til alle”.

De førnævnte rygter gik på, at Google ville lancere sit eget Wear OS-ur i forbindelse med annonceringen af de Pixel 3-smartphones, der gerne skulle komme i oktober.

Det falder sammen med, at Qualcomm vil afsløre en ny chip dedikeret til Wear OS på en event 10. september, og det var blandt andet på denne baggrund, at rygterne begyndte at løbe lidt hurtigere.

Barr havde dog en god nyhed med i rygsækken i forhold til Wear OS. Lige nu er teamet skarpt fokuserede på at forbedre batterilevetiden på Wear OS-ure, og vil blandt andet slippe en opdatering ud til næste år, der bruger nogle af de samme strømbesparende funktioner, der findes i Android.

Annonce:
Forrige artikelNetgears nye, intelligente højttaler er også en WiFi-repeater.
Næste artikelYouSee prisstigninger per 1/1 2019
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.