Forside Baggrund

Her er firmaet der gør danske højttalere smarte

-
Audiogum leverer tjenesterne på nettet og de apps der gør musiksystemet smart

Audiogum hjælper danske højttalerproducenter som Dynaudio og Libratone ud på nettet med tjenester og apps.

Dengang Nokia lavede Windows-telefoner der introducerede de i 2011 Nokia Music, baseret på streamingtjenesten MixRadio. Efter at Microsoft overtog Nokias mobildivision blev musiktjenesten solgt fra i 2015, for så blot året efter at lukke ned.

Gode kræfter fra det selskab, med deres erfaring indenfor softwareudvikling og musikstreaming, stod nu klar til nye udfordringer og her opstod ideen til Audiogum.

Annonce:

Med base i Storbritanien er missionen bag selskabet er at hjælpe højttalerproducenter med at få deres produkter på nettet, og derefter levere apps, streamingtjenester, taleassistenter, statistik mm.

Producenterne slipper for hver især at skulle løfte en software-afdeling til udvikling af apps, integration med streamingtjenesterne, vedligeholde egne login-tjenester og integrere med taleassistenterne.

 

Audiogum fremhævede deres arbejde for Dynaudio og Libratone på IFA-udstillingen

 

Dynaudio og Libratone

Audiogum leverer i dag deres teknologi til Dynaudio og Libratone, så produkter som Dynaudio Music multirum og Libratone Zipp med multirum har fået apps og streamingtjenester, og for den helt nye Zipp 2 også med stemmestyring via Amazon Alexa.

Af stemmestyring understøttes udover Amazon Alexa også Google Assistant og Microsoft Cortana.

Selskabet sørger også for at håndtere brugerprofiler og login for højttalerproducenterne, og løbende holder højttalerkunderne opdateret med ny software med nye funktioner og muligheder.

Så Audiogum varetager hele økosystemet omkring smart-funktionerne. På den måde kan højttalerproducenterne fortsætte med at fokusere på det som de er bedst til:

At bygge højttalere og musiksystemer til hjemmet.

 

Læs også

Nu går Dynaudio efter Sonos

Libratone Zipp 2 er en ny trådløs smart-højttaler

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.