Forside Indhold og distribution Film

IMAX Enhanced skal løfte filmoplevelsen i hjemmet

-

IMAX Enhanced skal løfte kvaliteten af audio og video i hjemmet, med hjælp fra IMAX, DTS og partnere.

IMAX og DTS er gået sammen om et nyt certificerings- og licens-program der skal sikre kvalitetsoplevelsen i hjemmets video- og lyd-produkter.

Annonce:

De to har her ved annonceringen af ‘IMAX Enhanced’, som programmet hedder, fået Sony Electronics, Sony Pictures, Paramount Pictures og Sound United (moderselskabet for Denon og Marantz) med som partnere.

Tanken bag er at sætte barren højere for kvaliteten af billed og lyd i hjemmet, og programmet omfatter hele kæden fra indhold over afspillere og lydsystemer/receivere til displays.

IMAX Enhanced vil få indhold i 4K HDR der er digitalt ‘remastered’ af IMAX med DTS lyd. Det skal løfte kvaliteten og sikre at gengivelsen er så tæt på det skaberne ønskede som muligt.

For at komme med produkter der er ‘IMAX Enhanced’ skal der produkterne opfylde en række krav opstillet af en certificerings-udvalg bestående af ingeniører fra IMAX og DTS sammen med førende tekniske specialister fra Hollywood.

På lydsiden vil produkter i programmet blive udstyret med en særlig variant af DTS:X codec for at levere det de kalder en ‘IMAX signature sound experience’

Indhold der er IMAX Enhanced vil kunne streames til hjemmet gennem IMAX Home Entertainment.

 

Se også

Surroundprodukter med IMAX Enhanced

TV og projektorer der får IMAX Enhanced

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.