Forside Nyheder

Licensmoms: Gruppesøgsmål samles

-
Foto: 123rf.com. Illustration: recordere.dk

Der kommer ikke til at være flere gruppesøgsmål mod staten om licensmoms.

Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage fortæller nu at de to gruppesøgsmål er ført sammen.

Så både det søgsmål fra foreningen, som advokatfirmaet DLA Piper står bag, og det andet søgsmål som advokatfirmaet Plesner står bag, vil blive sammenbehandlet i retten.

Annonce:

“Vores sag bliver sammenbehandlet et tilsvarende gruppesøgsmål hos advokatfirmaet Plesner. Denne sammenlægning kommer ikke til at medføre ændringer i tilrettelæggelsen af vores sag, og det betyder således kun, at de to ens gruppesøgsmål bliver ført sammen”, fortæller Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage på Facebook.

Sideløbende arbejder de på at få sagen for EU-Domstolen.

“Udover dette arbejder vi nu på at få EU-Domstolen til at prøve spørgsmålet om berettigelsen af opkrævningen af licensmoms”, fortæller foreningen, og fortsætter:

“Dette er en proces der desværre tager lang tid. Når der er nyt i sagen igen, oplyser vi herom her på Facebook, og når der er væsentlig nyt i sagen oplyser vi yderligere også herom på mail, så alle bliver holdt opdateret”.

Deadline for tilmelding til gruppesøgsmål er uændret. Retten har sat det til d. 1. oktober 2018, kl. 23.59.59.

Der er p.t. 272.580 tilmeldt gruppesøgsmålet gennem Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage. Sagen føres som fri proces, dvs. at staten betaler sagsomkostningerne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.