Forside Nyheder

Microsoft inviterer til Surface-event 2. oktober

-

Så er der for alvor ved at komme gang i lanceringen af tech-firmaernes efterårskollektioner.

Det gælder også for Microsoft, der netop har sendt en invitation ud til deres efterårs-presseevent.

Annonce:

Den løber af stablen i New York 2. oktober klokken 16 lokal New York-tid, altså klokken 22 dansk tid.

Som vanligt afsløres der ikke meget i selve invitationen, men de eneste af denne type events, som Microsoft afholder i disse år –netop typisk i New York – er events, hvor der lanceres nye Surface-produkter.

Således blev Surface Book 2 annonceret sidste efterår. De fleste medier og analytikere gætter på, at dette års event kommer til at involvere en opdatering af Surface Laptop. Denne trænger til at blive opdateret, f.eks. til Intels 9. generations Core i5 og i7-processorer, der også forventes lanceret i oktober.

Den kryptiske tekst ”A Moment of Your Time” på invitationen kan naturligvis bare være en høflig anmodning. Men der er også nogle medier, der gætter på, at Microsoft måske overrasker med et Surface-smartur.

Eventen vil dog formentlig blive fokuseret på folk med behov for lidt ekstra computerkraft, sådan at også Surface Pro og Surface Studio kan blive opdateret. Det er trods alt ikke så længe siden, Microsoft lancerede den billige, skrabede tablet Surface Go til folk med lidt mindre behov for power.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.