Forside Produkter Mobil

Nu begynder iPhone XS’ og iOS 12s børnesygdomme at melde sig

-

Nye iPhones og en ny iOS-version betyder som regel en række ting, der skal rettes, inden alting fungerer, som det skal.

Og nu, hvor iPhone XS og iOS 12 har været ude i nogle dage, begynder folk at melde ud om børnesygdommene.

Forbes skriver for eksempel, at en række iPhone-ejere, specielt folk med iPhone X’er, er begyndt at klage over, at skærmen ikke står ordentligt efter installation af iOS 12. Skærmen skulle angiveligt miste sin kalibrering, kontrastniveauet skulle gå helt i spåner, farvebalancen ligeså, og sort-gengivelsen skulle være alt for overdrevet. Forbes citerer websitet DPreview samt brugere på Reddit og Twitter for at klage over problemet.

Annonce:

Men den er tilsyneladende også gal med de nye iPhone XS og XS Max-modeller. Brugere på Apples Support-forum, MacRumors-forummet og Reddit klager over, at såvel WiFi- som LTE-forbindelserne ikke fungerer ordentligt.

Ifølge disse brugere er forbindelserne meget langsommere end på iPhone X, selv om XS og XS Max netop skulle forbedre de trådløse forbindelser og gøre dem hurtigere. Det er The Verge, der har fået øje på de mange klager. Webmediet har bedt Apple om en kommentar, men de har ikke svaret i skrivende stund.

Har du installeret iOS 12 på en iPhone X og fået en dårligere skærmgrafik-kvalitet? Eller var du ude at købe en iPhone XS eller XS Max i weekenden og har problemer med de trådløse forbindelser? Giv lyd i kommentarfeltet herunder.

 

Annonce:
Forrige artikelEn af Star Wars’ hovedskabere er død
Næste artikelApple har overtaget Shazam og gør den reklamefri
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.