Forside Produkter Connected Home

Nu kommer de første Yale-smartlåse med August-teknologi

-

August var pionerer indenfor det intelligente hjem med deres crowdsourcede smartlåse.

Disse har dog aldrig været officielt til salg i danske butikker. Men nu kan det alligevel være, at Augusts teknologi kan komme op at sidde på din dør.

August blev nemlig sidste år købt af låsegiganten Yale, og modsat August kan Yales smartlåse købes i Danmark.

Nu kommer det første resultat af, at Yale har fået adgang til Augusts teknologi. Det er Assure Lock SL og Assure Lock Touchscreen. Det kan være lidt forvirrende, men de har begge touch-skærme til trods for at kun den ene hedder ”Touchscreen”.

Den første består kun af en touchskærm med en keypad, mens ’Touchscreen’-modellen har både keypad og en almindelige låsecylinder indbygget.

At de nye Yale-låse er en del af Augusts økosystem kan også ses på, hvordan de samarbejder med virtuelle assistenter. De er begge kompatible med såvel Alexa som Google Assistant og Siri.

Men det kan måske allerbedst ses på, at de kan to ting, som stort set kun August-låse har kunnet indtil videre, nemlig automatisk oplåsning, når du nærmer dig døren, og styring af låsen over nettet via en separat bridge.

De kommer på gaden i næste måned, og eftersom Yales smartlåse allerede forhandles i Danmark, er der gode chancer for, at de også dukker op i danske butikker inden længe.

Annonce