Forside Nyheder

Snap klar med kamera-solbriller i nye designs

-

Snaps smartbriller med indbygget kamera, der tager billeder og video til Snapchat har indtil videre set ud på en bestemt måde.

De har haft et rundt unisex-design, der minder lidt om amerikansk ”prep”-stil fra 1960’erne, der periodisk kommer på mode igen.

Annonce:

Men det er ikke alle, der nødvendigvis synes, at denne stil passer til dem. Så nu har Snap lanceret deres Spectacles-briller et par nye designs, der kan møde flere flere menneskers behov.

De to designs hedder Veronica og Nico. Den første er primært lavet til kvinder og minder lidt om den slags solbriller, man kan finde fra de store modehuse. Nico er mere unisex, men appellerer nok mere til mænd end de andre modeller i Spectacles-serien. Den er mere i stil med Raybans klassiske Wayfarer-model.

Begge modeller har de samme hardware-specifikationer som Spectacles 2, der kom tidligere på året. Med denne opdatering kom muligheden for at tage fotos og ikke bare video, højere opløsning, og er nu vandafvisende nok til at man kan tage dem med en tur i poolen, så længe, man holder sig på lavt vand.

De nye solbriller kommer til Europa i efteråret. Den amerikanske pris er 199 dollar, så omkring 1.300 kroner før danske skatter og afgifter.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.