Forside IFA IFA 2018

Ultimate Ears ny app har givet sure brugerne

-
Ny UE app lanceret på IFA, sammen med med ny Boom 3 højttaler

Ultimate Ears er kommet i strid modvind fra brugere der føler sig ladt i stikken.

Højttalerfabrikanten Ultimate Ears har lanceret en ny Boom-højttaler på IFA, nr. 3 i rækken, og i den forbindelse er der også sluppet en ny app fri.

Den nye app til UE Boom og MegaBoom rammer også eksisterende kunder, næste gang de opdaterer, og mange af de kunder der har opdateret allerede er sure. Det skriver magasinet Android Police.

Annonce:

Årsagen er at den nye app fjerner funktioner. Slut med muligheden for at sætte alarmer og slut med taleassistenten Amazon Alexa.

Dertil kommer at den nye app er blevet langsommere at bruge, grundet heftigere grafik og volume-kontrollerne kræver nu et ekstra klik for at komme ind til dem.

Ultimate Ears har endnu ikke givet nogen forklaring på forringelserne.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
KILDEAndroid Police
Forrige artikelSådan kommer du af med hvepse – Det afgørende slag
Næste artikelKineserne ‘kopierer’ også B&O
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.