Forside Nyheder

Andy Rubins Essential er ikke dødt – vil lave en hel ny slags smartphone

-

Android-stifteren Andy Rubin er slet ikke færdig med at lave smartphones, og nu er han klar med et radikalt, nyt koncept.

Det ville være synd at sige, at Essentials PH-1-smartphone var et hit, selv om den begejstrede anmelderne og de første købere. Af samme grund lagde Andy Rubin kommende Essential-telefoner (og yderligere produkter) på hylden.

Annonce:

Senere dukkede en anklage om seksuelle krænkelser fra hans tid hos Google op, og Rubin tog en pause fra Essential og holdt lav profil en overgang.

Nu er han imidlertid tilbage. I følge Bloomberg er Essential-brandet slet ikke dødt. Men firmaets næste telefon bliver ikke en traditionel smartphone.

I stedet vil Rubin bygge en smartphone op omkring en virtuel assistent, sådan at hele enheden er fokuseret på proaktivt at hjælpe ejeren i hverdagen.

Det betyder blandt andet, at telefonens primære betjening sker med stemmen og knapt så meget ved hjælp af skærmen. Derfor vil skærmen – og dermed formentlig også selve smartphonen – gå imod trenden og være mindre end på de telefoner, vi ser på markedet lige nu.

Andy Rubin vil blandt andet prøve at få folk til at holde op med at tjekke deres telefon hele tiden ved at lade telefonen overtage relativt simple opgaver som at auto-svare på beskeder og e-mails.

Visse apps og e-mail-udbydere har allerede sådanne funktioner ombord, men her er auto-svarene altså baseret på den virtuelle assistent, der allerede ved en masse om dig fra din øvrige brug af den. Det betyder naturligvis at den kan svare mere præcist på dine vegne. Endelig vil den også kunne lave aftaler på samme måde som Googles Duplex-tjeneste.

 

Annonce:
Forrige artikelSå er den nye Airtame 2 klar
Næste artikelSamsung kan afsløre smartphone med fire hovedkameraer i morgen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.