Forside Nyheder

’Black Mirror’-afsnit bliver Netflix’ første, interaktive video for voksne

-

Det virker ganske naturligt, at det er ’Black Mirror’, der går forrest på denne front.

Netflix har i et stykke tid haft interaktive film i kataloget, hvor seeren selv kan vælge handlingen i stil med ”Du er hovedpersonen i…”-bøgerne fra 80’erne.

Annonce:

Men disse har primært været rettet mod børn, som f.eks. ’Puss’n’Book: Trapped in an Epic Tale’ med den bestøvlede kat fra Shrek-serien.

Siden har Netflix’ PR-folk ladet slippe ud til pressen som en teaser, at der også var en stor voksenserie på vej, hvor man selv kan vælge handlingen.

Nu ved vi, hvad det var for en serie, de mente. Det er ’Black Mirror’.

Det mener Bloomberg i hvert fald at vide. Ifølge nyhedstjenestens kilder vil et kommende ’Black Mirror’-afsnit blive det første i en serie for voksne, hvor man selv kan vælge slutningen.

Der skulle dog også være andre interaktive serieafsnit og film på vej fra Netflix, skriver Bloomberg.

Film og tv, hvor man selv kan vælge handlingen, er et område på vej frem. Kino Industries er et amerikansk-schweizisk firma, der lige nu er igang med at etablere sig Hollywood. Deres teknologi gør det muligt for biografpublikummer at stemme om handlingen via smartphones, uden at filmen har akavede pauser, mens folk vælger. En tidlig demonstration af firmaets teknologi er filmen ’Late Shift’, der kan ”spilles” som en iOS-app. Du kan se traileren herunder.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.