Forside Nyheder

Blot 6 sekunder: Dansk startup vil revolutionere tandbørsten

-

Her er tandbørsten der renser hele gebisset på blot 6 sekunder.

To unge danske iværksættere er kommet på en idé der kan revolutionere tandbørsten.

Annonce:

I stedet for at børste tænderne i 2-3 minutter kan samme effekt opnås på blot 6 sekunder med Unobrush, som opfindelsen hedder.

Ideen fik den nu 19-årige Andreas Singh Dierks en junidag i 2016. En bedstefar lider af Parkinsons og det kunne ofte tage op mod et kvarter for ham at børste tænderne.

Andreas tænkte at det måtte kunne gøres på en nemmere måde og han fik den nu også 19-årige Daniel Stage Kristensen med på ideen. Herefter tog projektet sin start i efteråret samme år.

Efter en udviklingsfase stod de med første prototype i januar i år, og nu er de klar til at få den produceret. Lige nu samler de penge ind til produktionen via crowdfunding-portalen Kickstarter.

Målet var at indsamle 100.233 kroner og her blot 5 dage inde i indsamlingen har de passeret 650.000 kroner.

 

 

Unobrush

Unobrush er en tandbørste uden traditionelle børster, men i stedet med et skummateriale man bider ned i. Dette skummateriale folder sig rundt om alle tænderne samtidigt.

Materialet indeholder bittesmå riller i et kryds-mønster. Når mundstykket sættes til at vibrere skabes en friktion mod tænderne der renser, og efter blot 6 sekunders brug er 99,9% af tandplakken væk.

“Ideen opstod da en af vores bedstefædre har Parkinsons og han derfor ofte bruger 10-15 minutter dagligt på tandbørstning”. fortæller Unobrush til recordere.dk og fortsætter:

“Derfor tænkte vi på at skabe en løsning, der ville minimere tid og kræfter ved tandbørstning. Sammen med ham udtænkte vi et koncept af en tandbørste, der kunne børste alle tænderne samtidigt”.

Når tandbørsten har været brugt placeres den i en docking station hvor mundstykket renses med ultra violet lys, der ifølge dem fjerner 99,9% af bakterierne.

Et mundstykke kan benyttes i en måned før det skal skiftes.

 

Video

PR-video for produktet

 

 

Pris og tilgængelighed

De billigste pakker på Kickstarter er solgt. Lige nu koster det 710 kr+fragt for Unobrush tandbørste med docking station og 3 mundstykker.

Levering fra maj 2019. Til den tid vil det også være muligt at abonnere på mundstykker.

Link til Kickstarter

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.