Forside Produkter Mobil

Hvis du forudbestiller Huawei Mate 20 Pro nu, får du en trådløs oplader med gratis

-

Mate 20 Pro er navnet på Huaweis nye topmodel, som blev præsenteret tirsdag.

Og allerede nu er det muligt at forudbestille smartphonen gennem en “presale-pakke”. Hvis man bestiller Mate 20 Pro senest den 4. november, får man den trådløse oplader, Huawei Wireless Quick Charger, med i pakken.

Annonce:

Den QI-baserede Huawei Wireless Quick Charger kan trådløst lade Mate 20 Pro-batteriet op med en ladeevne på 15W, hvilket er markant højere end markedsstandarden for trådløs opladning. Med Huawei Wireless Quick Charger liggende på fx skrivebordet eller natbordet har man således en smart “parkeringsplads” til smartphonen, hvor den kan få fyldt lidt brændstof på.

“Nogle har måske undret sig over, hvorfor Huawei ikke er kommet med trådløs opladning tidligere, men faktisk har vi længe arbejdet på at udvikle en trådløs opladning, som er væsentlig mere effektiv end det, markedet hidtil har set. Tidligere har problemet været, at smartphonen ikke har kunnet modtage særligt mange watt via trådløs opladning – men det kan Mate 20 Pro. Og med Huawei Wireless Quick Charger kan du på bare 30 minutter oplade din Mate 20 Pro med 30 procent, og på ca. fire timer er din telefon fuldt opladet. Det er ret unikt – for ikke at sige enestående, når det kommer til trådløs opladning,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing and Communication hos Huawei Danmark.

 

Mate 20 Pro kommer også med en ny super charger, der lader Mate 20 Pro med op til 40W. Konkret betyder det, at du kan lade smartphonen op til 25 procent på bare 10 minutter og 70 procent i løbet af 30 minutter.

Den vejledende udsalgspris for Huaweis nye flagskibstelefon er 7.499 kr. og kan i Danmarks fås i farverne sort, blå og twilight. Den blå model har en overflade med lidt struktur, som giver den et mat look, som er mere resistent over for fedtfingre.

Huaweis Mate 20 Pro – inkl. Huawei Wireless Quick Charge til en værdi af 449 kr. – kan forudbestilles via dette link: www.huawei-mate20pro.com/dk.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Huawei Danmark
Forrige artikelB&O tavse om Airplay 2 forsinkelse
Næste artikelFørste ASUS router med WiFi 6
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.