Forside Nyheder

Medie: Apples eget tv-indhold bliver gratis

-
Foto: recordere.dk

Apple har ikke umiddelbart planer om en SVOD-tjeneste (abonnementsbaseret streamingtjeneste).

I går kom det frem at Netflix ikke rigtigt ved hvad de skal forvente af Apples investeringer i eget indhold, som de tv-serier de får produceret for tiden.

Er Apple ved at bygge en konkurrent til Netflix, altså en abonnementsbaseret streamingtjeneste (SVOD), eller noget andet?

Annonce:

Noget tyder på at ‘noget andet’ bliver svaret på det spørgsmål, for Apple har planer om at gøre deres originale indhold gratis. Det skriver den amerikanske tv-station CNBC.

Ifølge tv-stationens kilder så arbejder Apple på et fremstød for deres tv-app, som skal være indgangen til forskelligt tv-indhold både gratis og abonnementskanaler.

Det er her at Apple planlægger at gøre deres eget indhold gratis. Så ejer man en Apple-enhed med TV-app så kan man også se deres eget originale indhold kvit og frit. Dette hvis man ejer en Apple-enhed som iPhone, iPad eller Apple TV.

Ifølge CNBC så vil det nye opdaterede tv-univers fra Apple få premiere i begyndelsen af 2019. Om det også kommer til Danmark i den forbindelse må vi vente at se. Selvom Apples nuværende TV-app er tilgængelig i vore nabolande, Norge, Sverige og Tyskland, så er den endnu ikke kommet hertil.

Hvad Netflix angår kan Apple på sigt godt gå hen og blive en konkurrent selvom de gør eget indhold gratis. Dette fordi Netflix har valgt at stå udenfor Apples tv-univers for nuværende, så selve TV-app og det indhold der er adgang til, dermed kan gå hen og blive en konkurrent til Netflix.

Apple investerer omkring $1 milliard årligt i originalt indhold. Omregnet er det 6,5 mia. kroner.

 

Annonce:
VIAFlatpanelsDK
KILDECNBC
Forrige artikelSamsung kan afsløre smartphone med fire hovedkameraer i morgen
Næste artikelStofa/Boxer-ejer fusionerer med Waoos storkunde
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.