Forside Indhold og distribution Film

Netflix napper Narnia-bøgerne

-

Gode historier kan åbenbart genbruges igen og igen.

Det gælder også C.S. Lewis eventyr-bøger om løven Aslan og landet Narnia, der tilgås fra vores verden gennem et garderobeskab. Det er en serie, der har været på tv som serie i flere omgange, og senest har Narnia-bøgerne været klasket op på det store lærred i tre film fra 2005, 2008 og 2010.

Annonce:

Men at det har været gjort før, forhindrer ikke Netflix i at tro på, at det kan gøres igen. I hvert fald har Netflix nu sikret sig rettighederne til at genindspille ’The Chronicles of Narnia’-bøgerne, og det er første gang, et enkelt firma har købt rettighederne til samtlige syv bøger i serien.

Men derudover ved vi ikke ret meget endnu. Det kan blive til syv film eller syv serie-sæsoner, eller noget helt tredje. Man skal dog næppe regne med, at der bliver tale om nye historier i Narnia-universet, for ellers ville der ikke være blevet gjort så meget ud af at rettighederne til bøgerne er blevet købt.

Ted Sarandos fra Netflix har udtalt, at firmaet er glade for at kunne være ”hjemsted for disse historier i de mange, kommende år”.

CS Lewis’ stedsøn understreger i den forbindelse, at Netflix er et godt sted at placere Narnia-bøgerne som film eller serie, fordi ”udviklingen i produktions- og distributions-teknologi gør det muligt at vise Narnia frem over hele kloden”.

Der er endnu ikke noget nyt om, hvornår vi får at se, hvordan Netflix’ forestiller sig, at Narnia ser ud.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.