Forside * Nyheder

Nu kan du hviske-tiske med Alexa

-

Tech-firmaerne bag de virtuelle assistenter slås lige nu om at bringe nye funktioner til torvs, de andre ikke har.

En af de mere originale – men også ret brugbare – påfund er nu kommet til Alexa: Whisper Mode.

Annonce:

Som navnet på funktionen antyder, kan du nu hviske til Alexa via en Echo-højttaler. Hvis du hvisker til Alexa, hvisker Alexa også tilbage til dig.

Amazon forestiller sig at funktionen kan bruges, når der er børn i huset, der helst ikke skal vækkes fra den søvn, du lige har kæmpet hårdt for få dem til at falde i. Således kan du stadig slukke lyset med stemmen uden at skulle vække ungerne, for eksempel

Det kan også være, du gerne vil overraske andre medlemmer af familien med en eller anden Alexa-funktion, som de helst ikke skal vide noget om, før den sættes igang.

Whisper Mode blev annonceret i forbindelse med den store lancering af Amazon-nyheder for nogle uger siden, men begynder nu at blive rullet ud til Echo-højttalerne. Amerikanerne står først for, men de europæiske Echo-højttalere, man kan købe til Danmark fra Amazon i Storbritannien og Tyskland skulle også snart komme med.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.