Forside Nyheder

Ny Surface-kollektion har bedre skærme, mere power – og et par hovedtelefoner

-

Microsoft har vist deres nye Surface-kollektion frem i New York.

Ud over de forventede opgraderinger af Surface Laptop og Surface Pro, blev det også til en ny Surface Studio.

Annonce:

Der var gået to rygter forud for annonceringen. Det ene rygte gik på at Surface Laptop 2 og Surface Pro 6 ville komme i sort, og det andet på at der ikke ville være nogle USB-C-porte på dem. Begge rygter holdt stik.

 

Ud over den nye farve er det dog primært på indersiden, der er sket noget nyt. Begge maskiner er blevet opgraderet til Intels 8. generations Core i5- og i7-CPU’er og er ifølge Microsoft blevet meget hurtigere. Surface Laptop 2 er hele 85 procent hurtigere end sin forgænger, mens Surface Pro 6 har 67% mere power end sidste års model.

 

Microsofts arbejds-tablet kan nu fås med 16GB RAM og 1TB SSD. Men det er på batteriet, den største opgradering er sket. Uden at gøre noget ved hverken vægt eller formfaktor, er Microsoft angiveligt lykkedes med at stoppe et batteri med op til 13,5 times levetid ind i maskinen. Det er en væsentlig opgradering i forhold til tidligere modeller. Kameraet på fronten er blevet opgraderet til 8 megapixel.

Skærmen er stadig på 12,3” tommer og en opløsning på 2,736 x 1,824 pixels, men ifølge Microsoft er kontrasten blevet forbedret, så skærmen simpelthen yder bedre.

Når vi taler om skærm, så er der også sket lidt med Microsofts visuelle arbejdsstation, Surface Studio. Den nye Surface Studio 2 har 38% mere lysstyrke på skærmen, og kan fås med en 2TB SSD ombord, der skulle være meget hurtigere end det hybriddrev, der var i den gamle model.

 

Endelig er der også kommet en Surface uden ”overflade” eller skærm. Det er i stedet et par trådløse hovedtelefoner, der har Cortana indbygget og 13 niveauer af støjreduktion ifølge Microsoft. Hovedtelefonerner er i et over-the-ear-design og bruger Bluetooth som trådløs forbindelse.

 

De fleste af de nye produkter er sat til at blive lanceret senere på måneden. Så snart vi har de danske priser og lanceringstidspunkter, skal vi nok lægge dem op her.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.