Forside Indhold og distribution Musik

RHAs AirPods-alternativ isolerer musikken

-

Hvis Apples hvide AirPods ikke falder i din design-smag, er der nu kommet et seriøst alternativ.

Kan du godt lide, at dine øretelefoner stikker ud nedenfor øret, men er du mere til sort, kan du nemlig kaste dig over skotske RHAs TrueConnect. Ud over at ligne en sort udgave af AirPods udefra har de derudover den indbyggede fordel, at de er designet til at lukke af for lyde udefra med det indbyggede gummipude-princip, de fleste in-ear-øretelefoner benytter idag – dog ikke AirPods.

Annonce:

TrueConnect har en anden fordel frem for AirPods, og det er batterilevetiden. Der er lige over 24 timers musikafspilning at hente på en opladning ifølge RHA, men det tal er naturligvis inklusive opladning i æsken.

I ét stræk skulle TrueConnect kunne spille i fem timer, og så kunne oplades fire gange yderligere i æsken, der i øvrigt i sig selv oplades med USB-C.

Opladning kan dog foregå ret hurtigt. Ifølge firmaet bag kan TrueConnect lades 50 procent op på kun 15 minutter.

TrueConnect er stænk- og støvafvisende med en IPX5-certificering og har Bluetooth 5 ombord, hvilket er med til at sikre den bedre batterilevetid.

De kommer til at koste lige under 170 Euro, når de lander 18. oktober – eller cirka 1.260 kroner.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.