Forside Produkter Computere

Samsung vil nu også lave laptops med foldbare skærme

-

Nu er der ligefrem gået våbenkapbløb i det med de foldbare skærme.

Det er kun et par dage siden, vi kunne skrive, at Huawei arbejder på en smartphone med foldbar skærm. Det skulle være kinesernes svar på den smartphone, Samsung har teaset i årevis og nu endelig siger, er på vej.

Annonce:

Men Samsung lader naturligvis ikke sådan en udfordring stå uimodsagt. Så firmaets vicedirektør for PC-marketing, Lee Min-cheol, har været ude med en officiel udtalelse til The Korean Herald. Her fortæller han, at de foldbar skærme ikke bare kommer til at kunne findes på smartphones, men også på en kommende laptop.

Det er dog ikke ligefrem fordi, Lee var særlig konkret i sin udtalelse: ”I lighed med foldelige smartphones, arbejder Samsung med skærmfabrikanter for at udvikle laptops med foldbare displays, der ikke bare kan foldes ind og ud, men også skabe merværdi og nye brugeroplevelser”.

Nu har de fleste laptops naturligvis allerede den karakteristik, at de foldes sammen på midten. Så man skal sætte fantasien igang for at forestille sig, hvordan sådan en laptop med foldeligt display kan fungere. Måske er det noget med, at den består 100% af skærm, har et virtuelt tastatur og derfor kan foldes på den måde? Måske er det noget med at skærmen kan rulles sammen i en boks, ligesom LGs ”usynlige” tv fra CES i år?

Hvis du har en god idé til, hvordan sådan en laptop med foldbar skærm kan fungere, så smid den endelig ned i kommentarsporet.

Annonce:
Forrige artikelGoogle Home er udkommet på dansk
Næste artikelPrisfald på Dynaudio Music højttalere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.