Forside Nyheder

Samsungs nye smartphone med fem kameraer er lavet til fans af Instagram og Snapchat

-

Sociale medie-brugere med hang til fotobaserede tjenester som Instagram og Snapchat har muligvis lige fået en ny favorit-smartphone.

Som vi kunne skrive igår, gik der rygter om, at Samsung torsdag ville præsentere en smartphone med fire kameraer. Det viste sig at holde stik. Sammen med det femte kamera på fronten, er Samsung A9 den første forbruger-rettede smartphone med så stort et antal linser.

Annonce:

Der er et 24-megapixels kamera ombord med f/1.7 blændeåbning, der fungerer som hovedkamera. Dette flankeres af en 8-megapixels sensor med en 120 graders vidvinkel-linse foran og en blændeåbning på f/2.4. En tredje, 10-megapixels telefoto-linse gør det muligt at zoome 2x optisk, og endelig er det fjerde kamera et 5-megapixels dybdekamera, der primært skal bruges til at skabe Bokeh-effekt på de andre kameraer. På fronten sidder der et 24-megapixels kamera, der nok skulle kunne få alle detaljer med på selfies

Fordi den er rettet mod unge brugere med hang til visuelle, sociale netværk, har Samsung sænket prisen ved at bruge en billigere processor. Det er en quad-core Snapdragon 660, der sidder i den, hvilket ikke gør A9 til nogen racerbil, men sammen med 6GB RAM kan den formentlig opfylde de flestes behov. Den har 128GB lagerplads, der kan udvides til 512GB med et microSD-kort.

Skulle det ikke være nok for at målrette telefonen mod Generation Z, så fås telefonen også i pink og blå, samt almindelig sort. Vi har endnu ikke nogen dansk pris og lanceringsdato, men den kommer til Storbritannien i november til en pris på 549 pund. Det svarer nogenlunde til 4.700 kroner.

Annonce:
Forrige artikelStofa/Boxer-ejer fusionerer med Waoos storkunde
Næste artikelYouSee mister fire kanaler fra nytår
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.