Forside Nyheder

Viaplay åbner som tv-distributør i Finland

-

Viaplay lanceres i Finland som en tv-distributør hvor også andre tv-kanaler udbydes.

NENT (Nordic Entertainment Group) sender nu streamingtjenesten Viaplay ind på det finske marked, og som noget nyt bliver det også som tv-distributør.

Annonce:

Viaplay i Finland vil nemlig kunne tilbyde 15 andre tv-kanaler for en merpris til abonnementet. Dermed bliver streamingtjenesten også en konkurrent til de klassiske tv-distributører på antenne, kabel og satellit.

Så fra samme app vil der være adgang til film, tv-serier og tv-kanaler, som det kendes i dag, men med den forskel at NENT har lavet aftaler med andre tv-udbydere om også at være en del af Viaplays finske udbud.

“Vi var de første i Norden til at lancere en fuld streaming service, senere den første til at tilføje lineære tv-kanaler, og nu møder vi seernes krav i Finland for en endnu mere omfattende service, som integrerer streaming- og kanaltilbud”, fortæller Anders Jensen, NENT Group President og CEO.

TV-kanalerne som Viaplay nu tilbyde for €5/måned (omregnet 37,30 kr/måned) er YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema & Fem, MTV3, Sub, TV5, Kutonen, TLC, FOX, AVA, Frii, National Geographic, Discovery, Euronews, MTV og Eurosport 1.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.