Forside Produkter Connected Home

Yale låste briter ude af deres hjem

-

Yale app gik ned efter service og folk kunne ikke komme ind eller ud af deres hjem.

Smart Home: Det smarte hjem er ikke altid lige smart. Det måtte britiske kunder hos låsespecialisten Yale konstantere under et nedbrud her i sidste uge.

Annonce:

Derover sælger Yale også alarmsystemer til folks hjem, hvor i deres smartlåse indgår.

Under en ikke-planlagt service der holdt deres app op med at virke, og den var ude af drift i et døgns tid. I den periode var der flere Yale-kunder som ikke kunne komme ind i deres hjem. Det skriver avisen The Register.

“Vi er meget kede af det, men mens vi arbejder på at reparere app’en, er vi stødt ind i et uforudset problem, og appen er nu midlertidigt utilgængelig”, fortalte en Yale-talsmand, og fortsatte:

“Vi kan kun undskylde den ulejlighed som det medfører for vores kunder. Vores team fortsætter med at arbejde igennem natten for at genoprette app-funktionaliteten”.

De Yale-kunder der havde investeret i et separat tastatur, der med en kode kunne låse og åbne låsen, kunne bruge den adgang i stedet.

Men Yale-kunder der havde valgt kun at bruge den app, der nu var gået ned, blev låst ude af (eller inde i) deres hjem.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.