Forside Produkter HiFi & Surround

B&O klar til Google Assistant i Danmark

-
Betjeningen af Beosound 2 med Google Assistant

Bang & Olufsen præsenterer i dag Beosound 1 og Beosound 2 med Google Assistant.

Nyheden var løbet forud og de nye højttalere blev vist frem på IFA-udstillingen for knap 3 måneder siden.

Men dengang fandtes Google Assistant ikke på dansk og Bang & Olufsen kunne derfor ikke sige hvornår deres talestyring ville virke i Danmark.

Annonce:

Men nu kommer de første smarthøjttalere fra B&O, Beosound 1 og Beosound 2, snart ud i de danske butikker.

“Vi er på en spændende rejse, hvor vi implementerer stemmeteknologi på tværs af vores portefølje for at øge brugervenligheden for vores designbevidste kunder, der forventer de højeste standarder inden for lyd og håndværk”, fortæller Petros Belimpasakis, Head of Sound Products hos Bang & Olufsen, og fortsætter:

“Da Beosound 2 med Google Assistant er den mest kraftfulde højttaler med den bedste lyd med stemmeaktivering på markedet i dag, markerer dette første skridt en solid forpligtelse over for vores kunder”. 

 

Beosound 1 (tv. øverst) og Beosound 2 (th. nederst)

 

Fire nye knapper

Ud over den indbyggede Google Assistant har Bang & Olufsen tilføjet fire favoritknapper øverst på højttalerne, som via en softwareopdatering i begyndelsen af 2019 vil give dig mulighed for at tildele opgaver til de forskellige knapper.

Det kan være kommandoer, du ofte vil bruge, som for eksempel streaming af en specifik radiostation, din favorit-playliste, oplæsning af vejrudsigten, eller hvad du har i din kalender i dag, kan tildeles en enkelt knap.

Knapperne er ‘indholdsagnostiske’, hvilket betyder, at de kan samarbejde med enhver enhed eller musiktjeneste, der er kompatibel med Google Assistant.

 

Pris og tilgængelighed

  • Ny Beosound 1 med Google Assistant koster kr. 11.000,-
  • Ny Beosound 5 med Google Assistant koster kr. 15.000,-

Sælges i de danske butikker fra medio december 2018.

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, B&O
Forrige artikelApple, Huawei og Samsung sidder tungt på det danske mobilsalg
Næste artikelVær varsom med at poste billeder fra julefrokosten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.