Forside Nyheder

Boxer TV stiger mest

-

Boxer TV lægger sig i førerposition hvad angår prisstigninger på tv-pakkerne.

Sidste år var det Boxers ejer der lå i spidsen med prisstigninger på tv-pakkerne. De flyttede den dyre kanal 3+ ned i mellempakken dengang, og det udløste en prisstigning på hele 50 kr/måned dengang.

Annonce:

I år er det Boxer TV der har taget førertrøjen på indenfor prisstigninger på tv-pakkerne, med en prisstigning på 30 kr/måned for den store MAX-pakke. Det skriver FlatpanelsDK.

Til gengæld har Boxer-kunder med Mix-, Max- eller TV 2-pakke nu også adgang til basispakken af streamingtjenesten TV 2 Play. Den giver adgang til arkiv og smugkig af programmer på TV 2-kanalerne.

Af kanalændringer fra næste år kommer Paramount Network ind og erstatter Comedy Central. På kanalen kan der bl.a. ses The Daily Show og South Park.

Prisregulering og kanalændringer træder i kraft per 1/1 2019.

 

Boxer TV priser i 2019

Boxer Flex: Pris på abonnement stiger 8 kr/md. (fra 80 til 88 kr/md.)
Boxer Flex8: Pris stiger 16 kr/md. (fra 376 til 392 kr/md.)
Boxer Mix: Pris stiger 20 kr/md. (fra 409 til 429 kr/md.)
Boxer Max: Pris stiger 30 kr/md. (fra 519 til 549 kr/md.)
Boxer TV2-kort: Pris stiger 10 kr/md. (fra 69 til 79 kr/md.)
Boxer TV2-pakken: Ingen prisregulering
Boxer Mini: Ingen prisregulering

TV2 Play
TV 2 Play er basispakke er med reklamer før programmerne. I begyndelsen af 2019 bliver det muligt for Boxer-kunder med Mix-, Max- eller TV 2-pakke at få en udgave uden reklamer for 20 kr/måned.

Kilde: Boxer TV via FlatpanelsDK

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.