Forside * Nyheder

Elektronikkæder tyvstarter Black Friday kl. 21

-
Power åbner Black Friday kl. 21. Foto: Power

Både Power og Elgiganten åbner for Black Friday salg kl. 21 i aften.

Elektronikkæden Power bryder med traditionerne og starter allerede Black Friday torsdag aften klokken 21.

Det skal give endnu flere danskere mulighed for at gøre en god handel.

Annonce:

“Torsdag aften sidder mange ved deres computer og venter på, at det bliver midnat, hvor Black Friday-tilbuddene typisk bliver offentliggjort. Ved at tyvstarte vores tilbud allerede kl. 21 giver vi langt flere danskere og børnefamilier mulighed for at spare masser af penge – uden at komme sent i seng”, fortæller Jesper Boysen, direktør hos POWER, som fortsætter:

“Konkurrencen inden for elektronik er benhård, så vores tyvstart er samtidig en satsning, hvor det handler om at opnå danskernes opmærksomhed først”.

Power-direktøren fortæller at de er forberedt på det store rykind, både online og når Power-butikkerne åbner fredag morgen. De forventer 15-20% højere salg end sidste år.

Power åbner Black Friday salg i aften kl. 21 og deres butikker åbner kl. 7 fredag morgen.

 

Elgigantens kunder kan benytte en særlig kampagnekode til at få varene til Black Friday priser torsdag aften fra kl. 21

 

Elgiganten tyvstarter også (lidt)

Elgiganten har også valgt at tyvstarte Black Friday, men de holder de første 3 timer som en lukket fest for kunder der er tilmeldt tilbud fra kæden.

De har udsendt en kampagnekode der kan benyttes til at indløse 6 af ‘Black Friday’-tilbudene, på de varer der kommer på udsalg fredag.

Med den kode, og et link til smugkig på tilbudene, der kan Elgiganten-kunderne få 3 timers forspring på de 6 tilbud fra kl. 21-24.

Opdatering: Elgiganten nåede at få flere tilbud med til den lukkede premiere, så der var tyvstart på i alt 23 tilbud i tidsrummet 21-24 torsdag.

 

Se også

Black Friday: De bedste tilbud

Black Friday: Oversigt over forhandlere

Mænd handler elektronik på Black Friday

Pristjeneste: Dette ventes at hitte på Black Friday

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.