Forside Detail

Et sjældent syn: Klassisk radio/tv-butik genopstår

-
Den tidligere Expert Midtfyn Ringe. Foto: Google Streetview

Expert i Ringe vækkes til live efter lukning. Det er efterhånden et sjældent syn at de gamle klassiske radio/tv-butikker genopstår efter lukning.

Det 1. september i år drejede Expert i Ringe nøglen om. Et ikke ualmindeligt syn i disse år, at en af de klassiske radio/tv-butikker taber til såvel nethandlen som de større kæders priskrig.

Men nu genopstår Expert-butikken i Ringe. Det er den tidligere medarbejder Anders Enevoldsen, der sammen med hustru Maja Baltzer, vil genåbne butikken med et nyt koncept.

“Når vi åbner i Ringe igen, er det ud fra idéen om, at byen har et af Fyns største opland. Vi skal genfange byens mange lokale og loyale kunder, men det skal blive ud fra et ny koncept, der bygger på mere service, pris-garanti og masser af personlighed”, fortæller Anders Enevoldsen til Fyens Stifttidende, og fortsætter:

Annonce:

“Expert i Ringe skal være mere end blot kæden og kold butiksfacade. Man skal komme ned til Anders og Maja for at få den hjælp og service, så man er bedst klædt på til sine elektronikkøb. Derfor vil vi også gå all-in på sociale medier for at få endnu tættere kunderelationer”.

Lige nu er håndværkerne i gang med klargøringen. Hvilken dato butikken åbner på ny er ikke fastsat, men de nye ejere satser på at de bliver klar til julehandlen.

 

Annonce: