Forside Nyheder

HBO: Susanne Bier skal instruere serie med Nicole Kidman

-

The Undoing: Nicole Kidman spiller hovedrollen, og David E. Kelley har skrevet manuskript.

I går kom det frem at Adam Price skal lave en dramaserie for Netflix, og i dag er en anden dansker i spil hos en stor streamingtjeneste.

Annonce:

Det er HBO der har hyret instruktøren Susanne Bier til en tv-serie, hvor skuespiller Nicole Kidman er på rollelisten.

The Undoing er baseret på bogen You Should Have Known (Det burde du have vidst) af Jean Hanff Korelitz. Nicole Kidman spiller hovedrollen og genoptager samarbejdet med David E. Kelley fra Big Little Lies.

Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier. Susanne Bier instruerer alle seks episoder af serien.

I The Undoing møder vi Grace Sachs (Kidman), der lever lige præcis det liv, hun altid har drømt om. Hun er en succesfuld psykolog, der er i gang med at få udgivet en bog. Hun har en hengiven mand, og sammen har de en søn, der går på en prestigefyldt privatskole i New York.

Men et par uger før, hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen omkring hende, og hun står pludselig over for et voldsomt dødsfald. Samtidig er hendes mand forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt.

Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

The Undoing får premiere på HBO Nordic, men premieredatoen er endnu ikke fastlagt.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsungs kommende foldbare er både en smartphone og en tablet
Næste artikelNyt testcenter i Aalborg skal sikre mere pålidelig elektronik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.