Forside Detail

Huawei vil være et større brand i Danmark og åbner egen butik

-

Huawei ønsker at gøre deres brand større i Danmark og det skal en ny butik hjælpe med til.

Huawei er på vej med egen butik. Det skriver fagbladet detailfolk.dk, som har spottet jobopslagene på Jobindex.

Annonce:

Her søger Huawei efter både butikschef og personale til det de selv kalder eneste Huawei-butik i Danmark, og butikken skal være med til at hjælpe Huawei med at nå ud til flere.

“Huawei er et fremadstormende smartphone-brand, og butikken i Fields skal være med til at gøre Huawei til et endnu større brand i Danmark”, lyder det i et af jobopslagene.

Så det bliver en konceptbutik, sådan en der viser producentens egne varer frem, og de ansatte skal have flair for elektronikprodukterne.

“Du kommer til at arbejde i den eneste HUAWEI-butik i Danmark, og du bliver derfor en vigtig repræsentant for et af verdens største smartphonebrands”, lyder det i et andet af jobopslagene, der fortsætter:

“Du er interesseret i smartphones og forbrugerelekronik og brænder for at formidle din viden til andre. Du hjælper kunderne med deres spørgsmål, guider dem gennem features og viser dem alt det nye og fede”.

Huaweis første danske butik kommer til at ligge i shoppingcentret Fields i Ørestad på Amager.

Butikkens nyansatte skal starte i job per 1. januar 2019. Det vides endnu ikke hvornår selve butikken slår dørene op.

 

Annonce:
Forrige artikelMænd handler elektronik på Black Friday
Næste artikelElektronikkæder tyvstarter Black Friday kl. 21
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.