Forside Nyheder

Loewe TV er først med personlig lyd

-

Nu til Loewe TV: Mimi Defined er personlig lyd der tager højde for alder og hørelse

Mimi Defined er lyd der er optimeret til din hørelse. Det er en teknologi der kan benyttes i forbindelse med højttalere og hoventelefoner mv. til at skabe et lydbillede der er optimeret til alder og hørelse.

Annonce:

Det tager sit udspring hos universitetet tilknyttet et af europas største universitetshospitaler, Berlin University of Medicine, og deres vision er at alle skal kunne høre lyd så optimalt som muligt.

Dette ved at arbejde med klarhed og nuancer i musikken. Det der kan få mange til at skrue ned for lydstyrken fordi det lyder “for voldsomt” kan forfines så det kan nydes optimalt, med bedre oplevelse og forståelse til følge.

Dette er også en udfordring for TV. Det ene øjeblik brager en reklame igennem med lav dynamik så det lyder højt, og det næste øjeblik er der nogen som mumler i en tv-serie. Her kan teknologien bag Mimi Defined gå ind og hjælpe til en bedre lytteoplevelse, tilpasset alder og hørelse.

 

 

Opdatering til Loewe TV

For første gang kommer ‘Mimi Defined’-teknologien nu til TV. Det er Loewe der har sendt en software-opdatering ud til tv-modeller i Bild-serien.

Hver bruger kan oprette sin egen personlige audioprofil i TV’et. her starter man med at angive alder og sætter derefter grundindstillingerne for personlige præferencer, og herefter tager Mimi Defined over og styrer lyden så den lyder optimalt for valgte profil.

Det fremgår dog ikke hvordan teknologien bruges hvis flere generationer ser TV sammen.

Mimi Defined er kommet til Loewe TV Bild 3 og højere.

 

Annonce:
Forrige artikelNubias alternative løsning til frontkamera-problemet: Skærm på begge sider
Næste artikelPanasonic TV får Google Assistant og Alexa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.